Alleen de beste ingrediënten

Armeense tapas waar u blij van wordt

Geniet bij ons van verschillende Armeense tapas onder genot van heerlijke dranken. Het eten wordt met zorgvuldigheid en liefde bereidt door onze vaste chef-kok Leo die al langer dan 10 jaar onze klanten weet te verrassen met zijn kookkunsten.

Unieke concept in verschillende steden

s’-Hertogenbosch & Tiel

Bij ons voelt u zich meteen thuis of beter gezegd in uw tuin, dat komt door ons decor maar ook ontspannen en aangename sfeer. Op dit moment kunt u bij ons genieten in hartje ‘s-Hertogenbosch, maar sinds kort is er ook eenvestiging in het centrum van Tiel bijgekomen. Bij ons kunt u zowel vis, vlees of vegetarisch verwachten, niks is te gek. Armeense keuken heeft veel te bieden voor een ieder.

Exclusieve  drankjes

Armeense wijnen en speciaalbieren

Wist u dat Armenië sinds de 9e eeuw v.C.  al een wijn producerend land was? Armenië is het oudste wijnland ter wereld. Wij hebben een breed assortiment aan Armeense wijnen die we met aandacht geselecteerd hebben voor onze gasten. Graag geven we u meer informatie over onze wijnen op locatie en geven advies welke het beste bij uw smaak passen. Voor de bierliefhebbers hebben we speciaalbier van Dargett. Dat is het eerste en de enige speciaalbier uit Armenië, waar we tevens ook exclusiviteit van hebben in heel Europa. Als een echte liefhebber moet je alle 10 soorten geproefd hebben.